Televisió
Mèdia 04/02/2011

Robert de Niro participa en un rodatge a les instal·lacions de TV3

L'actor protagonitza la pel·lícula Red lights, de Rodrigo Cortés, coproduïda per la televisió pública catalana i que s'està filmant a Barcelona

Albert Castellví
1 min
Robert de Niro, avui, entrant al plató de TV3 on ha rodat diverses seqüències de la seva propera pel·lícula

BarcelonaL'actor nord-americà Robert de Niro ha estat aquest matí als estudis de TV3, però no per participar en cap entrevista sinó per rodar diverses seqüències de la pel·lícula Red lights, protagonitzada per De Niro i Sigourney Weaver. De fet, tot el rodatge del film, que dirigeix Rodrigo Cortés, realitzador de l'exitosa Buried, s'està duent a terme a Barcelona des de fa dos dies.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'actor ha arribat a les instal·lacions de Televisió de Catalunya a quarts de vuit del matí, i molts dels treballadors de la cadena s'han sorprès de trobar-se'l pels passadissos. Segons informa TV3, l'actor s'ha mostrat "correcte amb tothom", però no ha deixat que se li fessin fotografies de posat i ha declinat qualsevol proposta d'entrevista, perquè, segons fonts de la productora Versus, responsable del rodatge, "la seva tècnica de treball no li permet fer-ho quan està immers en un personatge".

Red lights, de la qual TV3 és coproductora, és un thriller paranormal sobre el mecanisme de percepció del cervell humà. De Niro hi interpreta Simon Silver, un psíquic molt destacat que reapareix després de 30 anys sense que se'n sabés res, i es converteix en l'obsessió de dos investigadors de fraus paranormals, Margaret Matheson (Sigourney Weaver) i Tom Bockley (Cillian Murphy).

Les escenes que s'han rodat avui a TV3 corresponen a dues entrevistes realitzades a Silver amb 30 anys de diferència: a finals dels anys 70 i en l'actualitat.

stats