Una rumba, el primer tema en català de Rosalía, i quatre notícies més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per acabar la jornada ben informats 

Rosalía i J Balvin

1.

Rosalía estrena el primer tema en català, la rumba 'F*cking Money Man (Milionària + Dio$ no$ libre del dinero)'. La cantant fa un gir respecte al seu últim disc, 'El mal querer', amb el tema que ha llançat aquest dimecres. 

2.

Les famílies que viuen de lloguer a Barcelona ja superen el 35%. Cada vegada hi ha més famílies que viuen de lloguer a Barcelona. El 2018 el 35% de les famílies barcelonines vivien d'aquesta manera, en detriment del nombre de famílies que viuen de compra. 

3.

Pedro Alonso Agüera, el misteriós comprador de l'edifici d'El Corte Inglés. L'enginyer i empresari català remodelarà l'edifici per fer-hi tant oficines com comerços. 

4.

L’Eurocambra acata i nomena Sassoli president. Conservadors i liberals no presenten candidatura d'acord amb les negociacions dels Vint-i-vuit.  Alemanya i França col·loquen dues dones conservadores al timó de la UE. Socialistes i liberals fracassen en l’intent de trencar el domini popular i respectar l’Eurocambra. 

5.

Les onades de calor al juny són deu vegades més probables que fa 30 anys. Una calorada similar fa 100 anys hauria provocat temperatures uns 4 graus més baixes. 

Més continguts de