Publicitat
Publicitat

Televisió

Busquen el lema de l'espai

Dos anys de 'Sálvame'

El programa que presenta Jorge Javier Vázquez celebrarà l'aniversari amb un homenatge a l''Un, dos, tres'

El polèmic programa Sálvame diario compleix avui dos anys ocupant les tardes de Telecinco amb grans xifres d'audiència, i ho celebrarà homenatjant un dels espais més recordats de la televisió a Espanya: Un, dos, tres... responda otra vez. El presentador, Jorge Javier Vázquez, es posarà en el paper de conductor del concurs, i els col·laboradors es convertiran en concursants, hostesses, tacañones o fins i tot en la Ruperta, la carabassa que es va convertir en mascota del programa. A més, aquesta tarda visitarà el plató de Sálvame Mayra Gómez Kemp, que va presentar l' Un, dos, tres durant sis temporades.

Coincidint amb aquest segon aniversari, el programa busca, a més, un lema que el defineixi, i ha demanat que siguin els espectadors els que facin les seves propostes. L'eslogan guanyador es projectarà durant l'emissió d'aquesta tarda, i el seu autor serà entrevistat durant el programa.

Tot i haver estat objecte de diverses polèmiques, Sálvame diario arriba al seu segon aniversari com a líder de la seva franja tant a Catalunya com al conjunt de l'Estat. Des que va començar aquesta temporada, a Catalunya suma, de mitjana, 254.000 espectadors i una quota de pantalla del 15,8%, i a l'Estat puja fins als 1.919.000 espectadors i el 17,4% de quota.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT