Televisió
Mèdia 27/04/2011

Antena 3 vol fer-se amb el nou programa d'entrevistes de Xavier Sardà

La cadena negocia amb la productora Zeta Audiovisual per incloure l'espai a la seva graella

Redacció
1 min
Xavier Sardà

BarcelonaEl retorn de Xavier Sardà a la televisió va agafant forma. Si fa unes setmanes coneixíem que la seva propera destinació serà un programa d'entrevistes produït per Zeta Audivisual, ara s'ha sabut que Antena 3 està interessada en el projecte i que ja negocia amb la productora la compra de l'espai, que es podria estrenar de cara al setembre.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i que Sardà ja havia treballat a Antena 3 –el 1996 hi va presentar Todos somos humanos–, la seva trajectòria ha estat lligada durant gairebé 15 anys a Telecinco, on va debutar el 1997 amb Moros y cristianos i on després va presentar el polèmic Crónicas marcianas. Posteriorment ha continuat vinculat a la cadena a través de programes com Dutifrí, Tu sí que vales o Infiltrados. La seva relació amb Telecinco va finalitzar formalment a finals de l'any passat, tot i que el mateix periodista va dir que s'havia acabat "extraordinàriament bé", i que no descartava tornar-hi aviat.

El nou programa de Sardà serà un espai d'entrevistes amb personatges coneguts que no tindrien lloc a plató, sinó en un entorn proper al convidat, ja sigui a casa seva o al seu lloc de treball.

stats