Ràdio
Mèdia 14/08/2011

Dani Senabre encara amb pocs canvis el seu debut al capdavant del 'Tu diràs'

El nou presentador del programa esportiu nocturn de RAC1 parla amb l''ARA' de la seva arribada a l'emissora i dels seus objectius per a la temporada

Redacció
1 min
Dani Senabre

BarcelonaDani Senabre s'estrena demà com a presentador del Tu diràs, el programa esportiu nocturn de RAC1 que Joan Maria Pou va abandonar a finals de juny. En una entrevista a l'ARA, Senabre explica que no té intenció d'introduir grans transformacions al programa, perquè "no es tracta de venir aquí i canviar-ho tot". "La tertúlia és el format que més m'agrada de tot el que es fa a la ràdio, i el Tu diràs és, sobretot, un programa de tertúlia".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El presentador diu que té "una anaconda dins" davant la imminència de posar-se al capdavant de l'espai d'esports més escoltat de Catalunya, i admet que el seu fitxatge per RAC1 va ser "molt ràpid". Sobre el rebuig que alguns oients han mostrat cap a algú que prové de la Cope, on va estar la temporada passada, assegura que ho comprèn "perfectament", però també adverteix que "no tots els que treballen als esports de la Cope pensen com els que treballen a la secció de política". "Confio que la gent s'acostumi a mi", conclou.

Podeu llegir l'entrevista completa a l'ARA PREMIUM.

stats