RECULL DE PORTADES
Mèdia 17/05/2012

Un toro s'enfila per la prima de risc espanyola, a la portada de l''Abc'

L'escalada històrica de la prima de risc que ha assotat Espanya aquest dimecres i la petició d'ajuda de Rajoy al BCE protagonitzen les portades

Ara
2 min
Abc, 17 de maig del 2012

BarcelonaL'economia continua sent, inevitablement, la protagonista indiscutible a la la premsa, després que aquest dimarts la prima de risc hagi assolit un nou màxim històric en superar els 500 punts.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari 'Abc' il·lustra la portada d'aquest dimecres amb un toro a punt de caure per la costa ascendent de la prima de risc espanyola. El titular principal, però, va acompanyat d'un avanttítol que diu: "La Moncloa descarta el rescat". El rotatiu subratlla que "Rajoy demana al BCE que doni suport al deute espanyol". Per la seva banda, 'El Mundo alerta: "El govern espanyol critica que el BCE només ajudi al llindar de l'abisme".

'El País alerta que "la prima de risc espanyola entra en zona de perill d'intervenció", i afegeix que Rubalcaba ofereix "unitat". Sobre les retallades assegura que una dieta "per estar malalt" costa 500 euros al mes.

'La Razón situa en portada una fotografia d'Isabel II d'Anglaterra i titula: "El malson de Gibraltar", arran del bloqueig de l'acord pesquer entre Espanya i El Regne Unit, i les conseqüències que ha tingut a nivell diplomàtic. A més, avança que Rajoy no donarà "hispabons a les autonomies i descarta la intervenció d'Espanya".

A la premsa catalana, les males perspectives econòmiques copen les primeres línies. 'La Vanguardia' alerta: "Deute sense fre", i subratlla la "confusió" dels líders europeus mentre "cauen els dipòsits de la banca grega".

'El Periódico' afirma: "Espanya es resigna a la tutela europea", i subratlla que "Economia adverteix que el 'corralito' és impossible".

L'ARA es pregunta: "Fins on aguantarà Espanya?", i 'El Punt Avui' sentencia: "Al límit".

stats