Mèdia Sèries 18/12/2021

Tercera acusació d'agressió sexual contra l'actor Chris Noth, de 'Sexo en Nueva York'

Els fets haurien tingut lloc el 2010, quan la denunciant tenia 18 anys

2 min
Chris Noth en una escena de 'The good wife'

Pocs dies després que The Hollywood Reporter publiqués un extens reportatge sobre dues acusacions d'agressió sexual contra l'actor Chris Noth, una tercera dona ha compartit el seu testimoni al diari The Daily Beast. Noth és mundialment conegut per haver donat vida a Mr.Big, l'enamorat de la Carrie a la sèrie Sexo en Nueva York, de la HBO, que tot just acaba d'estrenar una continuació en què l'actor també hi apareix.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La denunciant assegura que els fets van tenir lloc a Nova York l'any 2010, quan ella tenia 18 anys i treballava de cambrera en un restaurant de la ciutat. Segons el seu relat, Noth va anar al restaurant diverses vegades, gairebé sempre begut. L'actor hauria fet tocaments a la noia mentre aquesta el servia. Una de les vegades que l'actor va anar al restaurant va entrar amb ella a l'oficina del local i la va intentar penetrar amb els dits, acció que va aturar quan es va adonar que la noia tenia la regla. Tot i així, la denunciant assegura que Noth va continuar grapejant-la.

"No em feia cas quan li deia «no», però sí que em va escoltar quan li vaig dir «aquí no». Això el va convèncer que ens trobaríem en algun altre lloc", explica la denunciant, que es presenta amb el pseudònim d'Ava. La dona explica que l'actor li va escriure en diverses ocasions per saber la seva adreça i enviar-li un cotxe per recollir-la, però que ella mai va respondre els missatges.

A més de les tres dones que han acusat Noth d'agressió sexual, l'actriu i directora Zoe Lister-Jones (New Girl, Lifes in pieces) ha fet públic un comunicat en què anomena l'actor "depredador sexual". Assegura que l'intèrpret va tenir una actitud "sexualment inapropiada" amb una companya productora al club nocturn del qual ell era propietari i on Lister-Jones va treballar durant un temps.

El comunicat de l'actriu i directora Zoe Lister-Jones
stats