Televisió
Mèdia 07/03/2011

Sigourney Weaver també roda a TV3

L'actriu ha estat avui als estudis del canal públic per participar en el rodatge de 'Red Lights', el film de Rodrigo Cortés en el qual també participa Robert de Niro

Albert Castellví
1 min

BarcelonaTV3 torna a acollir avui i demà el rodatge de noves seqüències de la pel·lícula Red L¡ghts, que dirigeix l'autor de Buried, Rodrigo Cortés. Si fa un mes era Robert de Niro qui es passejava per les instal·lacions de la televisió pública, avui s'hi ha pogut veure l'actriu Sigourney Weaver, que hi interpretarà el paper d'una doctora que investiga fenòmens paranormals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Red Lights, de la qual TV3 és coproductora, és un thriller sobre el mecanisme de percepció del cervell, i es fixa en l'obsessió de dos investigadors (Weaver i Cillian Murphy) per un destacat psíquic (De Niro) que reapareix després de 30 anys sense que se'n sabés res. Algunes de les escenes del film succeeixen en platós de televisió, i per aquest motiu TV3 s'ha convertit en l'escenari d'algunes seqüències.

L'anècdota del rodatge, més enllà de la presència dels actors a les instal·lacions de la televisió, s'ha conegut a través d'un tuit de Xavier Bosch. El presentador de l'Àgora ha dit: "Arribo a TV3 i em diuen que aquesta nit hauré de canviar de camerino. El de l'Àgora l'han donat... a Sigourney Weawer!".

stats