TELEVISIÓ
Mèdia 20/09/2012

Els solters i les seves mares tornen a Cuatro

Avui, a les 22.30 h, Cuatro estrena la segona temporada de ¿Quién quiere casarse con mi hijo?, en què sis solters -dos dels quals bessons- buscaran la parella perfecta amb l'ajuda de les respectives mares.

Selena Soro
2 min
Els solters i les seves mares tornen a Cuatro

BARCELONA.Un empresari d'èxit, dos bessons amb el físic com a únic element en comú, un venedor ambulant amb un gran poder de convicció, un estilista que busca l'home de la seva vida i un jove que treballa escopint foc. Aquests són els sis protagonistes de la segona temporada de ¿Quién quiere casarse con mi hijo? , que s'estrena aquesta nit a les 22.30 h a Cuatro.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De la mà de la presentadora asturiana Luján Argüelles ( Granjero busca esposa , Hijos de papá ), Gabriel, Isidoro, Pedro, Luis Carlos, Álvaro i Javier hauran de trobar parella amb l'assessorament permanent de les seves mares.

Perfils molt marcats

El docureality de Cuatro torna a apostar aquesta segona edició per la peculiaritat dels seus protagonistes. La mare de Gabriel, Toñi, presenta el seu fill com "el príncep blau". "El seu defecte més gran és que sap que és guapo", destaca. "Li agraden les noies pijas i més grans que ell. Jo em conformo que siguin com la seva mare: fines i elegants", conclou Toñi.

Isidoro, el venedor ambulant, també té uns gustos molt clars: "A mi no m'agraden totes, m'agraden les guapes. O és que a tu t'agraden els callos ?", es pregunta. Isidoro és, segons ell mateix, "un noi qualsevol, però amb classe". La seva mare busca per a ell una dona amb caràcter "que se l'emporti de casa per sempre".

Pedro és estilista, té 30 anys i encara juga amb nines. "Sóc una mica peculiar -diu-, cada vegada sóc més senyora, com la meva mare". Li agraden els homes amb actitud i admira Lydia Lozano, Beyoncé i Ana Obregón. "Mai havia llegit un llibre fins que vaig començar amb la biografia d'aquesta última", explica.

Luis Carlos i Álvaro són bessons, però no s'assemblen en res. Per Luis Carlos, molt segur d'ell mateix, el seu germà "no té personalitat, i per això li falla tot". Álvaro ho admet i confessa que ha estat "bastant calçasses", però que ara ja té "les orelles empinades".

L'últim solter, Javier, treballa escopint foc i es lamenta de la seva mala sort: "Conec una noia, crec que és molt normal, i després em surt petarda pels quatre costats", diu. La seva mare vol per a ell una noia "femenina, guapa, que sàpiga cuinar, que sigui ardent, neta, que sàpiga planxar... una dona, allò que se'n diu una dona", afirma.

Un èxit per a la cadena

¿Quién quiere casarse con mi hijo? va aconseguir a principis de setembre el premi Pasión de Críticos al descobriment de l'any en la IV edició del FesTVal de Vitòria. L'espai de Cuatro, que va tancar la primera temporada amb una audiència mitjana del 10% de share i 1.829.000 espectadors, també va tenir molt èxit a les xarxes socials. Hashtags com #qqccmh, #hijostróspidos i #madrestróspidas van aconseguir colar-se cada episodi entre els temes més comentats a Twitter. A Alemanya, Who wants to marry my son? va per la sisena temporada i ha assolit fins a cinc milions d'espectadors.

stats