tecnologia
Mèdia 26/04/2011

Sony competirà amb Apple amb un nou 'tablet'

El dispositiu sortirà al mercat a la tardor d'aquest any i la companyia té previst llançar-ne dues versions a la vegada

Redacció
1 min
Tablet Sony S2

BarcelonaSony treurà al mercat un nou tablet amb l'objectiu de situar-se com a número 2 en el mercat, compatint amb l'iPad d'Apple. La companyia ha anunciat que el nou dispositiu arribarà a la tardor i que llançaran a la vegada dues versions del tablet, anomenades, provisionalment, S1 i S2.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els tablets utilitzaran el sistema operatiu Android 3.0 de Google, segons ha informat Kunimasa Suzuki, president adjunt de productes de consum i serveis del grup. Suzuki també ha dit que els dispositius seran compatibles amb els jocs de PlayStation.

L'S1 tindrà una pantalla de 9,4 polzades i estarà pensat per navegar per internet i oferir entreteniment multimèdia. L'S2 disposarà de dues pantalles de 5,5 polzades en un disseny plegable i es convertirà en el primer tablet amb doble monitor. La segona versió estarà enfocada a la comunicació mòbil i a l'oci.

Sony també ha destacat en un comunicat que els usuaris podran descarregar vídeo i música a través de la plataforma Qriocity, creada pel grup nipó el 2010, sempre que formin part d'un mercat en què el servei estigui disponible. També es podran descarregar videojocs de primera generació de PlayStation a través del servei PlayStationSuite i continguts per a e-book de ReaderStore.

El model S1 disposarà, a més, de tecnologia d'infrarojos i es podrà utilitzar per operar a distància dispositius domèstics audiovisuals.

Sony pretén posicionar-se en l'emergent mercat dels tablets tàctils que ja fabriquen empreses com Apple, Motorola, LG, la taiwanesa HTC o Samsung, que disposa del model Galaxy Tab i, actualment, és el principal competidor de l'iPad.

stats