Televisió
Mèdia 29/03/2011

La targeta de prepagament de Starmax HD costarà 28 euros per dos mesos, i 120 euros per un any

La nova plataforma de televisió per satèl·lit s'ha presentat avui, el mateix dia en què ha iniciat les emissions

Albert Castellví
1 min
El logotip de Starmax HD

BarcelonaLa nova plataforma de televisió per satèl·lit Starmax HD s'ha presentat avui en societat en un acte en què ha confirmat els preus de les targetes de prepagament que caldrà adquirir per poder veure els seus canals. Tal com es preveia, la targeta de dos mesos costarà 28 euros, mentre que la d'un any es vendrà per 120 euros. En aquest segon cas, doncs, el cost de la plataforma serà de 10 euros mensuals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per aquest preu, els usuaris tindran accés a dotze canals (quatre dels quals en exclusiva) a més de tota la programació de la TDT i alguns canals gratuïts per satèl·lit. L'oferta fa una gran incidència en el cinema, amb sis canals temàtics (FilmBox, FilmBox España, MGM HD, CTK, XTRM i Somos), però també ofereix continguts esportius (Eurosport HD i Eurosport 2), infantils (KidsCo), sèries (BBC Entertainment) i documentals (Discovery World HD i Natura).

Per poder veure la plataforma caldrà adquirir el descodificador corresponent i orientar l'antena parabòlica cap al satèl·lit Hispasat 1E.

stats