El desenvolupament sostenible es fa un lloc al canal Super3

El canal infantil divulgarà l'Agenda 2030 de l'ONU en el nou programa 'Objectiu 2030'

El canal Super3 estrena aquest dilluns  Objectiu 2030, un nou programa que té com a finalitat divulgar entre el públic infantil els 17 objectius de desenvolupament sostenible que l’ONU va fixar l’any 2015 en la seva Agenda 2030, i que pretenen construir un món més just incidint en àmbits com la fam, la salut, el clima, la igualtat de gènere o el treball digne.

Cadascun dels capítols estarà centrat en un d’aquests objectius i inclourà una entrevista a un representat d’una entitat especialitzada en aquella qüestió, com ara la Creu Roja, l'Unicef o Greenpeace. A més, es donaran idees per debatre sobre la qüestió a casa i es proposarà un repte relacionat amb la temàtica del dia.

L’espai, produït pel departament d’Educació amb la col·laboració de TV3, s’adreça als alumnes de primària i estarà presentat per dos mestres, Rita Morros i Joan Cirera, amb la voluntat de “connectar de manera més directa amb els alumnes i amb un llenguatge adequat a la seva edat”, diu la cadena. Cada episodi d’ Objectiu 2030 tindrà una durada d’uns 10 minuts i s’emetrà a les 19.50 h i l’endemà a les 10.20 h, és a dir, just després de l’ Info K i de la seva redifusió.