ARA
Mèdia 26/04/2011

Els tancs al carrer de Síria, a la portada de l'ARA

Els mètodes de Baixar al-Assad per esclafar la revolta al seu país, cada dia més durs, obren l'edició d'aquest dimarts. El 25è aniversari de la catàstrofe de Txernòbil és un altre dels temes destacats

Redacció
1 min
portada de 26 abril

BarcelonaEl règim de Baixar al-Assad fa mans i mànigues per aixafar la revolta d'uns opositors que no es rendeixen malgrat el bany de sang al qual els sotmet la policia i l'exèrcit. Una seqüència de tres imatges en què es veu un manifestant llançant una pedra a un tanc resumeix l'estat de la situació a Síria a la portada de l'ARA d'aquest dimarts. El fet que el govern hagi enviat carros blindats a Daraa, la ciutat on va començar la revolta, és destacat en el títol que obre l'edició.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La portada també recull altres temes: un reportatge sobre emprenedors catalans a Madrid i un altre sobre el 25è aniversari de la catàstrofe de la central nuclear de Txernòbil, elaborat per l'enviat especial de l'ARA, Marc Vidal.

En l'apartat d'esports, s'analitza la guerra psicològica que escalfa la semifinal Reial Madrid-Barça de la Lliga de Campions.

Dels articles d'opinió que ofereix avui el diari, a la primera plana se'n destaquen tres: el d'Alfredo Pastor, economista, el del periodista David Brooks, i el de l'escriptor Sebastià Alzamora.

A la cantonada dreta inferior de la portada, trobareu imprès el cupó per adquirir, per 13,95 €, el nou disc dels Antònia Font, Lamparetes, que aquest dilluns a la niy han presentat a Palma amb el Teatre Principal ple a vessar.

stats