Marató
Mèdia 19/12/2010

La tarda fa pujar el marcador de 'La Marató' fins superar els dos milions d'euros

Moltes cares conegudes de TV3 apareixen al plató durant aquest tram de programa

Albert Castellví
1 min

BarcelonaFins a les 8 de la tarda, La Marató ha recollit més de dos milions i mig d'euros gràcies a les aportacions telefòniques i al que s'ha recollit a través de les activitats que s'estan fent a tot el país.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En els últims minuts el programa ha presentat el rewalk, un aparell que permet a alguns lesionats medul·lars tornar a caminar, amb l'ajuda d'unes crosses i unes pròtesis. També hem pogut sentir Nina i Mikel Herzog interpretant Deixa córrer el riu, un dels temes del disc de La Marató, i Toni Puntí, des de Sabadell, ha assistit a un acte organitzat pels veïns del barri de Gràcia de la ciutat consistent a il·luminar el cel amb unes espelmes que volaven dins d'uns globus.

La tarda ha començat amb una versió reduïda de La partida de TV3 presentada per Javier Estrada i en què dos representants del departament d'Esports de TV3 s'han enfrontat a dos presentadors del 3/24. A més, hem pogut veure una representació del que suposa tenir una lesió medul·lar. La presentadora Helena Garcia Melero s'ha tancat dins d'una gàbia de vidre i l'han anat colgant amb grans boles de porexpan que li anaven immobilitzant el cos dels dels peus i fins al coll.

Una altra presentadora de TV3, Raquel Sans, ha interpretat una versió de la cançó La vida és bella, acompanyat per Xavier Lozano, el músic de No me la puc treure del cap, que ha aconseguit fer sonar una cadira de rodes com si fos una flauta. I encara en matèria musical, el grup La pegatina ha estrenat la cançó d'aquesta temporada de Nadal de TV3.

stats