Publicitat
Publicitat

Audiències

'Tu cara me suena' s'apropa al mig milió d'espectadors a Catalunya

El concurs que presenta Manel Fuentes va ser l'espai més vist del 'prime time'. TV3 va imposar-se al conjunt de la jornada

El concurs Tu cara me suena, d'Antena 3, va ser el programa més vist la nit de dimecres a Catalunya. 478.000 catalans van sintonitzar l'espai que presenta Manel Fuentes, que va aconseguir un share mitjà del 21%, amb una punta del 35% prop de la 1.00, ja en el tram final del programa. D'aquesta manera, Tu cara me suena va situar-se com el segon espai més vist del dia, només superat pel Telenotícies migdia i els seus 641.000 seguidors.

Tu cara me suena va començar al voltant de les 22.30, pocs minuts abans que s'acabés el partit de Lliga de Campions entre el Vila-real i el Manchester City que oferia TV3, i que també va ser l'espai més vist de la seva franja, tot i que amb resultats més discrets: 423.000 espectadors i un 13,6% de share. Tot i així, la cadena pública va aconseguir imposar-se al global del dia per només quatre dècimes: va marcar un 13,4%, per un 13% d'Antena 3.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT