Publicitat
Publicitat

Audiències

'Zona zàping' fa rècord i lidera l'audiència de divendres

'El curiós cas de Benjamin Button' també s'imposa a les altres opcions i confirma el domini de TV3 durant tot el 'prime time'

El Zona zàping d'aquest divendres va ser el més vist de la temporada. Fins a 685.000 persones van estar-ne pendents i van donar a TV3 un 22,7% de quota, fet que situa el programa, sense rival a la seva franja, en el primer lloc del rànquing d'audiències diari. El domini del canal públic va allargar-se un cop acabat l'espai de zàping, tot i que de forma més ajustada. La pel·lícula El curiós cas de Benjamin Button va ser l'opció preferent dels catalans entre les 22.30 i la 1.00, i va reunir 371.000 espectadors (un 16% de share). El film va haver de lluitar cos a cos amb La hora de José Mota, que va aportar a La 1 353.000 espectadors, i amb l'edició nocturna d' Atrapa un millón, que va reunir 313.000 catalans a Antena 3.

La cinta protagonitzada per Brad Pitt va ser el sisè programa més vist d'un dia dominat a plaer per espais de TV3, que va situar les tres edicions del Telenotícies i La Riera entre el segon i el cinquè lloc. Al global de la jornada, doncs, la televisió pública va guanyar amb claredat la resta d'opcions, amb un 17,4% de quota mitjana per un 12,2% de Telecinco, un 11,3% d'Antena 3 i un 10,7% de La 1.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT