Publicitat
Publicitat

Mitjans locals

La televisió municipal de Gavà emetrà només per internet a partir del gener

La dissolució del consorci Delta TV ha fet impossible que l'Ajuntament pugui tirar endavant en solitari el canal de TDT

L'Ajuntament de Gavà ha reestructurat la televisió municipal de la ciutat, que a partir del pròxim mes emetrà únicament per internet, segons han informat fonts municipals. La decisió es produeix després de la dissolució, per motius econòmics, del consorci Delta TV, que incloïa, a més de Gavà, els municipis de Begues, Castelldefels, el Prat, Sant Boi, Sant Climent i Viladecans. El consorci tenia els drets d'emissió en TDT en aquesta zona de la comarca del Baix Llobregat, i Gavà explotava la freqüència amb la seva televisió municipal.

L'Ajuntament de Gavà ha reconegut "la impossibilitat" de continuar fent front a les despeses de funcionament d'un canal en TDT i ha anunciat la seva decisió de crear una televisió per internet "ajustada a les necessitats" del municipi amb "la finalitat de poder prestar amb garanties el servei d'informació a la ciutadania" però "amb un cost menor", segons fonts municipals.

Aquest mateix dilluns, l'equip de govern municipal, format per PSC i ICV, ha comunicat la decisió als representants dels treballadors i ha obert un procés de diàleg per buscar una sortida per als treballadors actualment en plantilla.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de