COMUNICACIÓ
Mèdia 15/12/2010

La tensió als carrers d'Itàlia, portada de l'ARA

Altres temes destacats són les precisions de Fèlix Millet sobre el cas Palau i el fenomen de fans blaugranes que ho són de l'equip de futbol i en canvi no de bàsquet, handbol i hoquei

Redacció
1 min
Portada de l'ARA

BarcelonaEls enfrontaments entre la policia i els manifestants anti-Berlusconi que ahir van apoderar-se dels carrers de Roma protagonitzen la portada de l'ARA, amb una fotografia que il·lustra el desbordament viscut ahir pels cossos de seguretat italians. Altre tema destacat és l'anàlisi de les conseqüències de l'enduriment de la llei del tabac, com ara el previsible augment del soroll a l'exterior dels locals on es prohibirà fumar a partir del 2 de gener.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També les precisions de la família de Fèlix Millet sobre la seva implicació al cas Palau protagonitzen la primera plana, així com les complicacions que afronta Artur Mas per configurar la macroàrea econòmica del Govern, que podria acabar dividint en dues conselleries. Altre tema de portada és el fenomen del FC Barcelona en futbol que en canvi no ho són en bàsquet, handbol i hoquei. Articles d'opinió de l'escriptor Bernardo Atxaga, l'arqueòloga Isabel Rodà i Joan Ramon Resina, de la Universitat d'Stanford, completen la primera plana de l'ARA.

stats