Terratrèmol
Mèdia 11/03/2011

'The Wall Street Journal' obre un blog per recollir testimonis directes del terratrèmol

Diverses persones relaten la situació actual a Tòquio, que intenta mantenir la normalitat tot i el caos provocat pel sisme

Albert Castellví
1 min

BarcelonaCues de gent esperant l'autobús, autopistes col·lapsades i gent caminant pel costat de les llarguíssimes fileres de cotxes, estacions de tren desertes o fotografies de gent mirant per la finestra cap al fum que s'aixeca d'uns edificis més enllà. Són algunes de les escenes que es poden viure aquest matí a Tòquio i que el diari nord-americà The Wall Street Journal està recollint en un blog creat específicament per explicar com s'està vivint a la capital japonesa aquest matí en què s'ha vist afectada per un terratrèmol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ciutadans japonesos i periodistes que han estat testimonis del sisme comparteixen les seves experiències durant i després del terratrèmol en diverses entrades del blog, mentre que altres persones que es trobaven al Japó en el moment del sisme expliquen com ho han viscut en l'espai per als comentaris: "Des de Tòquio. Era a la meva oficina en aquell moment i l'habitació s'ha mogut durant una eternitat, com una barca en plena tempesta. Hem esperat a fora amb els companys prop de 90 minuts, però ara ja torno a ser al meu despatx. Gairebé dues hores després, encara puc sentir tremolors ocasionals", és un dels missatges que es pot llegir en aquest blog.

stats