Publicitat
Publicitat

Terratrèmol al Japó

Disponible en anglès i japonès

Google posa en marxa una aplicació per localitzar afectats pel terratrèmol

Person Finder permet donar informació sobre persones de qui es coneix l'estat o bé buscar coneguts dels quals no se sap res

Google ha posat en marxa una aplicació que permet donar i rebre informació sobre persones que s'hagin pogut veure afectades pel terratrèmol que ha afectat el Japó aquest matí. Person Finder: 2011 Japan Earthquake, disponible en anglès i japonès, permet buscar persones en concret a partir del seu nom o bé donar informació sobre l'estat d'una persona.

En cas que es vulgui informar de la situació d'algun possible afectat –o d'un mateix, si s'ha viscut directament el terratrèmol–, l'aplicació permet explicar si és viva, morta o desapareguda, donar-ne qualsevol informació complementària que pugui ajudar a identificar-la (adreça, edat, descripció física, etc.), a més d'una imatge, per tal d'evitar possibles confusions en la cerca.

L'aplicació creua les dades de les cerques amb les que hagin ofert els altres usuaris, per tal d'oferir a tothom que conegui algun possible afectat pel terratrèmol la màxima informació en moments en què aquesta escasseja, a causa de la situació de caos que viu el Japó.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT