El 'thriller' 'Hierro', amb Candela Peña, tindrà una segona temporada

Movistar+ assegura que la sèrie figura entre les cinc ficcions més vistes de la plataforma

El boca-orella ha convertit 'Hierro' en una de les millors estrenes de ficció de Movistar+, un èxit que li ha servit per guanyar-se la renovació per a una segona temporada. Segons ha confirmat avui la plataforma de Telefónica, el 'thriller' protagonitzat per Candela Peña tindrà una segona entrega que, com la primera, es rodarà a l'illa d'El Hierro. 

Movistar+ estrena ‘Hierro’, un ‘nordic noir’ amb accent canari

Movistar+ també ha confirmat que Peña seguirà al capdavant del repartiment com a jutge Candela Montes, mentre que Darío Grandinetti repetirà com a Díaz, un empresari amb un passat fosc. Un dels aspectes més característics de la sèrie creada pels germans Pepe i Jorge Coira és la seva aposta pel talent local, que es va traduir en un repartiment i un equip creatiu amb una majoria de professionals canaris. 

Tot i que Movistar+ no ha donat dades exactes d'audiència, sí que ha avançat que la sèrie original, que es va estrenar el 7 de juny, ha sigut la segona millor estrena de totes les ficcions emeses per la plataforma. A més, ha anunciat que 'Hierro' es podrà veure a França i Alemanya a partir del 19 de setembre a través del canal ARTE France.