Publicitat
Publicitat

Recull de premsa

Les tisores de Mariano Rajoy a la portada de l''ABC'

El candidat del PP, Mariano Rajoy, anuncia retallades en tot, menys en les pensions, la sanitat i l'educació. 'El País', 'Púbico' i 'La Razón' opten per encapçalar les seves portades amb els resultats de les enquestes que anuncien una victòria aclaparadora dels populars

La contundència del candidat popular, Mariano Rajoy, encapçala la portada del diari ABC. En una entrevista, Rajoy assegura que "meteré la tijera a todo, menos a pensiones, sanidad y educación" i aprofita per criticar el ministre de Foment, José Blanco per haver demanat la presumpció d'innocència en el cas "Campeón" que "nega a la resta". Pel que fa a la llei sobre l'avortament, que permet que les majors de 16 anys puguin avortar sense el consentiment patern, el candidat popular anuncia que si aconsegueix la presidència farà canvis ja que "li sembla poc acceptable i poc comprensible". 

El Pais Público  La Razón opten per encapçalar les seves portades amb els resultats de les enquestes del CIS que donen una victòria aclaparadora al PP i auguren el fracàs del PSOE. Per la seva banda, El Periódico obre amb el pressupost del govern municipal de Barcelona. El diari dóna detalls del primer pressupost del govern de CiU i explica que Xavier Trias opta per potenciar les partides socials i sacrificar les obres. Itàlia i la crisi de l'euro protagonitzen la portada de L a Vanguardia, mentre que   El Punt Avui encapçala la seva portada amb els guanys de la banca.

El porter del Barça, Víctor Valdés, i el seu desig sobre la permanència vitalícia de l'entrenador del Barça protagonitzen la portada del diari Sport. En opinió de Valdés, Pep Guardiola "és el secret de l'equip".

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT