RETORN D'UNA PRODUCCIÓ D'ÈXIT
Mèdia 06/05/2011

Els romans tornaran a envair 'Hispania' a partir de dimarts

Antena 3 ha anunciat per dimarts el retorn a la graella de l'exitosa sèrie Hispania, la leyenda. En aquesta segona temporada, el líder rebel Viriato anirà a Roma per rescatar la seva filla.

Albert Castellví Roca
2 min
Roberto Enríquez (dreta) dóna vida a Viriato, que en la segona temporada d' Hispania, la leyenda , arribarà a Roma.

Barcelona.La notícia de la mort del pretor romà Galba en mans de Viriato va córrer com la pólvora en l'últim capítol de la primera temporada d' Hispania, la leyenda , i va significar una excel·lent notícia per als resistents hispans. Tot i així, no queda clar que el líder dels invasors hagi dit l'última paraula, i la presència en el repartiment de la segona temporada de l'actor que li dóna vida, Lluís Homar, fa preveure que Galba, tot i haver quedat malferit en l'últim episodi, s'ha pogut recuperar i seguirà plantant cara als rebels. La incògnita es resoldrà dimarts (22.00 h), que és quan Antena 3 estrenarà la segona temporada d'aquesta producció ambientada al segle II abans de Crist i que narra l'oposició dels habitants autòctons de la península Ibèrica davant la crueltat dels ocupants romans.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Viriato, camí de Roma

La segona temporada d' Hispania presenta una nova situació per als resistents del poble de Caura. El seu principal líder, Viriato (Roberto Enríquez), ha decidit anar fins a Roma juntament amb Paulo (Juan José Ballesta) per intentar rescatar la filla del primer, Altea, i la promesa del segon, Nerea (Ana de Armas), que van ser segrestades en la batalla que va donar inici a la sèrie. La resistència, doncs, la liderarà ara Darío (Alfonso Bassave), que al llarg dels últims mesos ha donat ordres per protegir el poble de possibles atacs. Però els romans també es reforçaran, i aviat rebran la visita de Fabio (Iván Sánchez), el fill de Galba, que arriba amb l'única intenció de venjar la suposada mort del seu pare.

Sánchez és una de les incorporacions al repartiment en la nova etapa de la sèrie, però no l'única. També s'hi afegiran Juana Acosta -que serà Aldara, la germana de Paulo, que torna al poble al cap de molts anys-, Thaïs Blume -Gaia, l'esclava de Fabio-, Ana Rujas -Stena, l'amor secret de Darío- i Irene Arcos -Navia, la futura dona de Darío.

Amb aquesta nova temporada, que es va començar a rodar a principis de febrer, Antena 3 espera mantenir les bones xifres d'audiència obtingudes en els primers nou capítols de la sèrie, que es van emetre entre el 25 d'octubre i l'11 de gener. De mitjana, van aconseguir un share del 22,8% i 4.318.000 espectadors al conjunt de l'Estat, que a Catalunya van baixar fins als 470.000 espectadors i un 16,5% de quota de pantalla. El millor resultat va obtenir-lo el tercer episodi, que el 3 de novembre va arribar al 25,8% de quota, tot i que en xifres absolutes el més vist va ser el segon, emès el 27 d'octubre, que va superar els 5.100.000 seguidors.

stats