Els treballadors de Canal 9 i Ràdio 9 afegeixen sis dies més de vaga per a l'agost

El comitè d'empresa de RTVV explica que aquesta intensificació de la protesta es deu a la "inflexibilitat" de la direcció a l'hora de negociar

El comitè d'empresa de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha convocat sis dies més de vaga per a aquest mes d'agost en protesta per la "inflexibilitat" mostrada, segons els sindicats, per part de la direcció de l'empresa en la negociació de l'ERO, que afecta 1.295 treballadors.

En un comunicat, el comitè ha assegurat que l'empresa "no té cap voluntat d'arribar a acords i es manté intransigent en el seu model basat en l'externalització de tots els programes d'entreteniment i de l'àrea tècnica, més la reducció de la resta de departaments".

Els dies fixats en aquesta convocatòria són el 16, 17, 21, 22, 24 i 25 d'agost. Fonts de la direcció de RTVV han declinat fer declaracions sobre aquesta nova convocatòria de vaga. Segons el comitè, la primera vaga d'agost començarà a les 11.00 h del dia 16 i finalitzarà a les 23.00 h, mentre que la resta de dies es farà entre les 10.00 i les 22.00 h.

En el comunicat, el comitè d'empresa reitera l'oposició a l'ERO i la seva aposta per una radiotelevisió pública, en valencià i de qualitat. A més, fan palesa la seva "ferma voluntat de mantenir les mobilitzacions en defensa d'aquesta empresa i dels seus treballadors", com la que va tenir lloc el passat divendres a la nit davant la seu central de l'ens públic, a Burjassot.

Els passats dies 27 i 28 de juliol els treballadors de RTVV ja van fer dues jornades de vaga, amb un seguiment del 95%, segons les dades del comitè d'empresa.

Més continguts de