Mèdia 06/08/2012

Els treballadors de Canal 9 i Ràdio 9 afegeixen sis dies més de vaga per a l'agost

El comitè d'empresa de RTVV explica que aquesta intensificació de la protesta es deu a la "inflexibilitat" de la direcció a l'hora de negociar

1 min
Protesta dels treballadors de RTVV

El comitè d'empresa de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) ha convocat sis dies més de vaga per a aquest mes d'agost en protesta per la "inflexibilitat" mostrada, segons els sindicats, per part de la direcció de l'empresa en la negociació de l'ERO, que afecta 1.295 treballadors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En un comunicat, el comitè ha assegurat que l'empresa "no té cap voluntat d'arribar a acords i es manté intransigent en el seu model basat en l'externalització de tots els programes d'entreteniment i de l'àrea tècnica, més la reducció de la resta de departaments".

Els dies fixats en aquesta convocatòria són el 16, 17, 21, 22, 24 i 25 d'agost. Fonts de la direcció de RTVV han declinat fer declaracions sobre aquesta nova convocatòria de vaga. Segons el comitè, la primera vaga d'agost començarà a les 11.00 h del dia 16 i finalitzarà a les 23.00 h, mentre que la resta de dies es farà entre les 10.00 i les 22.00 h.

En el comunicat, el comitè d'empresa reitera l'oposició a l'ERO i la seva aposta per una radiotelevisió pública, en valencià i de qualitat. A més, fan palesa la seva "ferma voluntat de mantenir les mobilitzacions en defensa d'aquesta empresa i dels seus treballadors", com la que va tenir lloc el passat divendres a la nit davant la seu central de l'ens públic, a Burjassot.

Els passats dies 27 i 28 de juliol els treballadors de RTVV ja van fer dues jornades de vaga, amb un seguiment del 95%, segons les dades del comitè d'empresa.

stats