Mèdia 06/08/2013

Els treballadors de Catalunya Ràdio accepten finalment el preacord de l'ERO

L'assemblea de treballadors de l'emissora ha aprovat que el comitè signi el text per al procediment d'acomiadament col·lectiu

Ara
1 min

BarcelonaEl comitè d'empresa de Catalunya Ràdio ha signat l'acord per al procediment d'acomiadament col·lectiu que afecta l'emissora. L'assemblea de treballadors que s'ha celebrat aquest matí ha aprovat que el comitè d'empresa signi el text, que va ser refusat en votació divendres. Aquesta decisió dels treballadors suposa l'aplicació del preacord a què havien arribat els representants dels treballadors i l'empresa el dia 31 de juliol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El procediment afectarà 20 treballadors de Catalunya Ràdio en un període de quatre anys, segons informa la CCMA. Segons les causes acordades, el 2013 s'extingiran els contractes dels treballadors que es presentin voluntaris i d'aquells que facin 61 anys o més. Els anys següents s'aniran extingint els contractes de les persones que facin 61 anys. D'aquesta manera s'aplicaran els mateixos criteris d'afectació i les mateixes condicions a Televisió de Catalunya i a Catalunya Ràdio.

stats