Ràdio
Mèdia 26/04/2012

Els treballadors de RAC1 agraeixen a Eugeni Sallent "la feina feta" en una carta oberta

Destaquen les formes "impecables" del nou director de TV3 i la seva capacitat per crear "equip", i li desitgen "molta sort"

Ara
1 min

BarcelonaEls treballadors de RAC1 i RAC105 mostren el seu agraïment amb qui fins ara ha estat el director de les emissores, Eugeni Sallent, a través d'una carta oberta que publica 'La Vanguardia' l'endemà que fos escollit nou director de TV3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El text agraeix a Sallent "la feina feta" al capdavant de les emissores del Grupo Godó, que les ha portat a "ser les ràdios líders i de referència a Catalunya", i també destaca que ha treballat sempre de manera "impecable en les formes, ferm en les conviccions i generós amb la discrepància". També assenyalen la capacitat de Sallent per crear equip, format "bàsicament per gent del planter i d'altres que, venint d'altres llocs, de seguida s'han fet seva la ràdio", i valoren la seva "discreció".

Els treballadors de RAC1 i RAC105 deixen clara la seva voluntat de seguir consolidant el projecte que Sallent va "fer néixer", i es comprometen a fer-ho de la manera que ell els ha "ensenyat", alhora que es mostren convençuts que ell en continuarà sent oient. "Que tinguis molta sort", conclou la carta.

stats