Mitjans públics
Mèdia 18/07/2013

Nova aturada de tres hores a TV3, fins a les 18.30 h

Els treballadors ja havien fet vaga de 8.00 a 11.00 h del matí i s'han concentrat davant del Parlament coincidint amb la votació sobre l'ERO

Ara
1 min
Protesta dels treballadors de TV3 davant del Parlament

BarcelonaEls treballadors de Televisió de Catalunya faran aquest dijous a la tarda una aturada de tres hores, de 15.30 a 18.30 h, en protesta per l'ERO de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que amenaça d'acomiadar 249 treballadors de la televisió pública i 58 més de Catalunya Ràdio. El programa 'Divendres', doncs, no s'emetrà, i en el seu lloc TV3 ha programat la minisèrie 'Secrets de Xangai', que es veurà també pel 3/24.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta és la segona aturada de tres hores que duen a terme aquest dijous els treballadors de TVC: al matí ja n'han fet una altra entre les 8.00 i les 11.00 h, que ha secundat també la plantilla de Catalunya Ràdio. Durant aquesta aturada, els treballadors s'han manifestat davant del Parlament, on aquest dijous s'ha votat una proposta per retirar l'ERO, que ha sigut rebutjada amb els vots de CiU i ERC.

El 26 de juny els treballadors de TV3 ja van fer tres hores de vaga durant la tarda, en aquell cas per manifestar-se davant de la seu de Convergència Democràtica, una convocatòria a la qual es van sumar els treballadors de Catalunya Ràdio, sense que això afectés la programació de l'emissora. Aquell mateix dia va començar la sèrie d'aturades de deu minuts a TV3 que s'està repetint cada dia en horaris diferents i que es preveu que s'allargui, com a mínim, fins a finals d'aquest mes.

stats