Mèdia 21/11/2017

Trece retira el programa que va mostrar imatges de la violació dels Sanfermines

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència ha iniciat una investigació sobre l'espai

Ara
1 min
Els presentadors de 'Detrás de la verdad' a l'inici del programa d'aquest dimecres

BarcelonaLa cadena catòlica Trece ha decidit retirar de la seva graella el programa 'Detrás de la verdad' després de la polèmica generada per l'emissió de fotogrames del vídeo de la violació dels Sanfermines. En una nota publicada al seu web, el canal anuncia la cancel·lació del programa sense donar cap explicació concreta sobre el motiu de la desaparició, més enllà d'assegurar que segueixen "renovant la graella".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La setmana passada, l'espai de successos 'Detrás de la verdad', presentat per Ricardo Altable i

Paral·lelament a la cancel·lació, la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha iniciat una investigació per determinar si la cadena i el programa van incórrer en algun delicte, segons avançava 'Público'.

L'equip del programa demana disculpes

Un dia després de la polèmica, l'equip de 'Detrás de la verdad' va demanar disculpes en directe pel tractament informatiu que havien fet del cas. "Volem demanar disculpes per si alguns dels nostres espectadors es van sentir ofesos per la forma en què vam explicar, reproduint part d'un informe d'un pèrit judicial, el que es veia en el vídeo de La Manada", va dir Altable.

"En el nostre afany periodístic vam voler deixar de fer conjectures i explicar què havia passat realment", va afirmar. "En cap moment la nostra intenció va ser ferir les sensibilitats de ningú. Sobretot volem deixar clar que sempre som al costat de la víctima", va concloure.

stats