Mèdia 14/04/2021

'El triángulo de Sternberg' explora diverses històries d'amor en pandèmia

És un programa original de Movistar+ fet en col·laboració amb la productora de Ricard Ustrell, La Manchester

ARA
2 min
El castell de Turégano i el triangle llluminós de 'El triángulo de Sternberg'

BarcelonaCasaments cancel·lats, relacions a distància i diversitat o amor a la família són alguns dels temes que s'abordaran a El triángulo de Sternberg, un programa original de Movistar+ que explica sis històries d'amor que s'han hagut d'adaptar a les noves circumstàncies per la pandèmia. El pròxim15 d'abril tindrà lloc l'estrena del format, en el qual l'actriu Lola Herrera posa veu a aquestes històries d'amor en temps de pandèmia, segons va informar dimarts Movistar+ en un comunicat. A través de la seva narració, que serveix com a fil conductor, s'entrellacen relats que connecten el poble de Turégano (a Segòvia) amb la teoria de l'amor de Sternberg.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"El psicòleg nord-americà Robert Sternberg parla d'amor com una relació interpersonal basada en tres eixos: intimitat, compromís i passió. En pandèmia, aquests punts d'unió s'han redefinit, encara que l'amor, amb totes les seves variants i superant dificultats, ha sigut el sustent per tirar endavant i superar les adversitats", apunta l'esmentat comunicat. Per escenificar la teoria del triangle de Sternberg, i "davant les mirades de sorpresa dels veïns de Turégano", es va col·locar un enorme triangle lluminós durant l'enregistrament del programa, una producció original de Movistar + en col·laboració amb La Manchester, productora del periodista català Ricard Ustrell.

Entre les històries que s'expliquen hi ha la de la Maria i l'Elvira, que tenen 94 i 100 anys, respectivament, i són amigues des de fa 30 anys. Passen els matins jugant a cartes i no deixen passar un sol dia sense estar juntes. De fet, només van deixar de fer-ho durant el confinament. O la de l'Alba i el Dani, una parella de la Corunya que tenien previst casar-se el 14 de març del 2020 i no van poder fer-ho. I la de la Karol i l'Eric, als quals el confinament va impulsar a viure junts en un caserio del País Basc, amb el fill adolescent d'ella.

stats