Internet
Mèdia 20/01/2011

Tuenti s'instal·larà a Barcelona el mes de febrer

La xarxa social confia a ampliar així la seva presència a Catalunya, encara molt minoritària respecte al conjunt de l'Estat

Albert Castellví
1 min
La pàgina inicial de Tuenti

BarcelonaLa xarxa social Tuenti obrirà una nova seu al centre de Barcelona el mes que ve. Així ho indica avui l'Ajuntament de Barcelona a través de la seva web, que afirma que l'empresa ha pres aquesta decisió per tal de captar l'interès de professionals estrangers, que consideren que la capital catalana és un valor afegit a l'hora d'acceptar ofertes de treball.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tuenti, que des del mes d'agost pertany a l'empresa Telefónica, té una plantilla a Madrid de 160 treballadors, un 40% dels quals són estrangers. Tot i així, el president de la companyia, Zaryn Dentel, assegura que tenen problemes per trobar personal qualificat, un inconvenient que esperen resoldre amb la seva nova seu barcelonina, que donarà feina a una cinquantena de persones.

Actualment, Tuenti té molt poca implantació a Catalunya: al conjunt de l'Estat, un 80% de joves d'entre 11 i 20 anys tenen perfil a la xarxa social, però a Catalunya les xifres baixen fins al 5,5%. L'empresa confia que amb la seva arribada a Barcelona, augmenti l'ús de la xarxa al principat. A més, Tuenti ja està estudiant la seva expansió cap a altres països europeus on Telefónica ja té implantació.

stats