Eleccions municipals
Mèdia 13/01/2011

Tura arrasa a les enquestes dels mitjans davant d'Hereu

El debat intern del PSC sobre el candidat a les municipals és objecte de moltes preguntes als ciutadans a ràdios, televisions i webs

Albert Castellví
1 min

BarcelonaMontserrat Tura guanya de moment la primera ronda de les primàries, i amb una gran diferència sobre Jordi Hereu. Les enquestes posades en marxa aquest matí per molts mitjans de comunicació donen una victòria amplíssima a l'exconsellera per davant de l'actual alcalde.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A les 9.30 h del matí, la web de l'ARA havia recollit un 56% de vots a favor de Tura, i només un 6% per a Hereu. El 37% restant de lectors havia optat per "cap dels dos". Però on era més evident el suport a Tura era a l'enquesta entre els oients d'El món a Rac1, que apostaven per l'exalcadessa de Mollet en un 96% dels casos, per només un 4% que donaven el seu suport a Hereu.

El matí de Catalunya Ràdio també preguntava als seus oients sobre el tema, i novament la diferència era clara a favor de Tura: un 83% dels seguidors del programa optaven per ella, mentre que l'actual alcalde es quedava només amb el 17% de vots. Finalment, a Els matins de TV3, Tura havia recollit un 77% dels suports a quarts de deu del matí, mentre que Hereu només havia recollit el 23% dels vots.

stats