Televisió
Mèdia TV 28/06/2022

L'actriu Mary Mara, de les sèries 'Urgencias' i 'Ray Donovan', mor ofegada en un riu

La intèrpret estava passant uns dies de vacances a casa de la seva germana

ARA
1 min
Mary Mara

BarcelonaMary Mara, actriu coneguda per les seves intervencions a les sèries Urgencias i Ray Donovan, ha mort a l'edat de 61 anys, segons ha confirmat el seu representant, Craig Dorfman. La investigació preliminar suggereix que Mara es va ofegar en un riu mentre nedava.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La revista Variety detalla que la policia de l'estat de Nova York ha confirmat que el cos sense vida de Mara va ser trobat el 26 de juny passat al riu Sant Llorenç, al poble de Cape Vincent. Segons un comunicat, l'actriu s'allotjava a la casa d'estiueig de la seva germana, Martha Mara. El cos de l'actriu ha sigut traslladat a l'oficina del metge forense del comtat de Jefferson, on es durà a terme l'autòpsia per determinar la causa oficial de la mort.

Mary Mara va néixer i créixer a la ciutat de Siracusa, a l'estat de Nova York, i va estudiar a la Universitat Estatal de San Francisco i a Yale. L'actriu va començar la seva carrera professional amb el telefilm El precio de una pasión, del 1989. L'any 1995 va fitxar pel drama mèdic Urgencias, on interpretava el personatge de Loretta Sweet, una prostituta i mare soltera que era pacient del servei d'urgències on treballaven els protagonistes de la sèrie. A Mentes criminales va donar vida a una assassina psicòpata. També va aparèixer en altres produccions televisives, com L'ala oest de la Casa Blanca, Ally McBeal, Ray Donovan, Dexter o Shameless.

En cinema, una de les seves actuacions més recordades és la que va fer a Una acción civil, on va compartir repartiment amb John Travolta. L'any 2020, després de rodar la cinta Break Even, va anunciar que es retirava del món de la interpretació.

stats