Mèdia 28/05/2021

Twitter prepara una versió de pagament de la xarxa social

Twitter Blue tindrà un preu mensual de 2,99 dòlars

ARA
1 min
El logo de Twitter reflectit a l'ull d'un usuari, en una imatge del 2013

BarcelonaTwitter busca noves maneres de fer negoci amb la xarxa social i sembla que el proper pas serà una versió del seu servei que funcionarà per subscripció mensual i que es dirà Twitter Blue. La nova aplicació, que ja ha estat inclosa en els llistats de les botigues digitals malgrat que encara no està disponible per als usuaris, serà de pagament i tindrà un preu de 2,99 dòlars mensuals.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'experta en tecnologia Jane Manchung Wong, que assegura ser una de les primeres usuàries de Twitter Blue com a part del procés de proves, ha explicat a través de la xarxa social que el nou servei inclou funcions com una modalitat de lectura que permet llegir els fils de Twitter com un blog. La nova versió de Twitter, que donarà la possibilitat de customitzar les icones de l'aplicació, també inclourà una funció que permetrà "desfer" tuits. La tercera de les novetats és la funció Collections, pensada perquè els usuaris puguin guardar i organitzar els seus tuits preferits.

Twitter no ha confirmat el nou projecte, però sí que ha avançat a la BBC que un dels objectius prioritaris de la companyia és trobar maneres d'incrementar "la durabilitat dels ingressos".

stats