Internet
Mèdia 20/01/2011

Twitter ja té 200 milions d'usuaris, que piulen 110 milions de cops cada dia

La xarxa de microblòguing està experimentant un creixement notable, i vol continuar progressant amb la incorporació d'una nova versió en coreà

Albert Castellví
1 min

BarcelonaTwitter continua amb el seu creixement constant. La xarxa de microblòguing ha aconseguit arribar als 200 milions d'usuaris, mentre que el trànsit del portal també augmenta i ja s'ha superat la xifra de 110 milions de piulades diàries. Twitter, però, vol continuar creixent i, segons informa Europa Press, ja ha posat en marxa la versió en coreà del servei, com a part de la seva estratègia d'expansió internacional.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La xarxa ha incorporat 40 milions d'usuaris en els últims cinc mesos, ja que el setembre de l'any passat en tenia 160 milions. Pel que fa al nombre de missatges, el creixement també és exponencial: al desembre se n'enviaven 95 milions cada dia, i a hores d'ara, menys d'un més després, s'ha arribat als 110 milions, segons dades de Forbes.

Tot i així, la xarxa encara es manté lluny de les dades de Facebook, per exemple, i per això vol continuar expandint-se, començant pel mercat coreà, un dels més avançats en matèria tecnològica. Amb la incorporació d'aquest idioma, ja seran set les versions existents de Twitter: fins ara, estava disponible en anglès, castellà, francès, italià, alemany i japonès.

stats