TWITTER
Mèdia 05/03/2011

El valor monetari de Twitter ja arriba als 7.700 milions de dòlars

La companyia de microblogging ha doblat el seu valor en només dos mesos i mig

Redacció
1 min

BarcelonaTwitter ja té un valor de 7.700 milions de dòlars, més del doble del valorat el desembre passat, segons l'última subhasta d'accions revelada per la companyia Sharepost. Els inversors ja paguen 34,50 dòlars per acció.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Twitter té més de 175 milions d'usuaris que comparteixen comentaris de no més de 140 caràcters i escriuen al dia una mitjana de 95 milions de tuits. La companyia, creada el 2006, compta amb uns 300 empleats i l'any passat va començar a incloure publicitat.

En l'última subhasta de Twitter, realitzada el desembre del 2010, els inversors van valorar-lo en 3.700 milions de dòlars. Els experts han començat a alertar sobre la creació d'una segona "bombolla tecnològica", ja que l'enlairament del valor de Twitter se suma el de Facebook.

El gegant informàtic Facebook ha incrementat el seu valor un 30% des de l'última ronda de finançament realitzada al gener. Ahir, el fons d'inversió General Atlàntic va taxar en 65.000 milions de dòlars el valor de la companyia, en la seva licitació per fer-se amb 2,5 milions d'accions d'antics treballadors de la xarxa social.

stats