Portades del dia
Mèdia 11/02/2011

Un etarra utilitzava la targeta del mòbil del director de la Policia, revela 'Abc'

Els últims esdeveniments a Egipte centren les portades del dia

Redacció
1 min
ABC

BarcelonaAbc obre la seva portada amb una foto gegant de la revolta a Egipte i el titular "Mubàrak no marxa". Com a tema secundari destaca "Un etarra utilitzava la targeta del mòbil del director de la Policia".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Periódico, també sobre Egipte, titula: "Mubàrak ho embolica" i "Salgado insta Mas a apujar els impostos".

El Punt, edició Barcelona, obre amb "El govern vol vinvular els ajuts als fills al nivell de renda familiar" i "L'anticicló causa un descens de mig metre del nivell del mar".

L'Avui dedica la primera pàgina a "Salgado diu a Mas que, si vol diners, que apugi els impostos" i "Perillen els 600 euros d'ajut del govern per fill".

L'ARA publica una doble foto sobre Egipte i els titulars "Mubàrak no marxa" i "Egipte s'encén".

El País titula "Mubàrak s'aferra al poder" i "El govern promet al PP portar Sortu davant el Tribunal Suprem".

El Mundo repeteix verb: "Mubàrak s'aferra al poder i provoca la ira de la multitud". El tema secundari és "Ruz investiga si la 'xivatada' va ser part de la negociació amb ETA".

La Razón titula a cinc columnes: "Batasuna vol que el nou TC progressista decideixi sobre Sortu". També ofereix el tema propi "Una candidata socialista de 42 anys es va prejubilar amb ERO falsos".

La Vanguardia dedica la primera pàgina a la crisi egípcia ("Mubàrak perllonga l'agonia d'Egipte") i, com a segon tema, "Salgado recoana ara a la Generalitat que apugi els impostos".

Público opta per "Mubàrak s'atrinxera" i el reportatge "Quan Rato elogiava els fons d'alt risc" i "Imputat per corrupció un cinquè alcalde d'Esperanza Aguirre".

stats