Mèdia 06/01/2012

"Les vacances són per descansar...": el diari 'As' burxa en la tensió entre Casillas i Mourinho

Els diaris generalistes trien els plans econòmics del govern de Rajoy per obrir les portades d'aquest divendres. "Els mercats castiguen Espanya en desconfiar de les mesures d'ajust", titula 'El País'

Ara
2 min
portada AS 6 gener 2012

BarcelonaLa tensió sempre present entre Iker Casillas i l'entrenador del Madrid, José Mourinho, torna a la portada de l'edició en paper del diari As d'aquest divendres, dia de Reis, amb una portada dedicada a la frase amb què el porter madridista va replicar ahir el tècnic per l'esbroncada pública posterior al partit contra el Màlaga que tant els va costar guanyar. "Les vacances són per descansar...", titula el rotatiu. I afegeix la resta de la frase en un subtítol a la mateixa portada: "...i per desconnectar, per estar amb la família, per ocupar el temps en altres coses i també, per què no, per pensar en el futbol". En respostes posteriors –Casillas responia als periodistes en la inauguració d'un carrer amb el seu nom a Móstoles–, el porter acaba dient que es poden menjar polvorons per Nadal, una de les queixes de Mourinho, que va criticar els jugadors pels excessos nadalencs que els havien fet tornar en baixa forma.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La resta de diaris esportius destaquen les activitats solidàries i populars dels jugadors de futbol la vigília del dia de Reis. "Passió real", titula El 9. "Passió culé", diu el diari Sport. "Enamoren i emocionen", afegeix El Mundo Deportivo. "La conjura del Bernebéu", destaca Marca en referència al propòsit que es fa el Madrid per a aquest any de no abaixar la guàrdia davant els equips més modestos.

Loapa financera, control del frau i el dèficit de la Seguretat Social, als diaris generalistes

Pel que fa als diaris generalistes, tots obren la portada d'avui amb títols referents als plans econòmics del govern de Rajoy i els seus efectes. "O caixa o faixa", anuncia El Punt Avui en referència a la reacció catalana contra els plans per controlar els pressupostos autonòmics des de Madrid. També l'ARA tria aquesta qüestió per obrir la portada: "Unitat contra la Loapa financera". "Els mercats castiguen Espanya en desconfiar de les mesures d'ajust", diu El País. "El govern demana temps, però els mercats no li donen treva", titula El Mundo. "Limitació del pagament en efectiu per combatre el frau", assenyala La Vanguardia. "Pensions en alerta", avisa El Periódico. "Ofensiva contra el frau", destaca La Razón. "El pla de xoc contra el frau limitarà l'ús de diners en efectiu", indica Abc, tot i que dedica l'espai principal de la portada a anunciar un llibre sobre la història del Reial Madrid, amb el titular "Reial Madrid i Abc, una història d'amor i èxit". "Rajoy s'amaga", adverteix Público sobre el fet que el president del govern espanyol no realitzarà cap compareixença fins que no faci un mes de la investidura.

stats