37 vides segades al Mediterrani, i quatre notícies més del dia

Les cinc propostes de l'ARA per acabar la jornada ben informats 

37 vides segades al Mediterrani

1.

Història d'un naufragi. Qui eren i per què van emigrar els 37 homes, dones i criatures que anaven en una pastera desapareguda el 14 d'agost del 2018 entre el Marroc i Espanya? Parlem amb els familiars de les víctimes i amb el traficant que va organitzar el viatge. 

2.

Identifiquen per primer cop l’escopeter que hauria disparat a Roger Español. Un informe pericial d’Irídia determina qui és el policia que el va ferir a l’ull amb una bala de goma. 

3.

Valls: "Em quedo i exerciré de regidor". L'exministre francès carrega contra Cs i diu que el constitucionalisme necessita una estratègia.  Bou es fotografia amb una imatge del rei al saló de plens de l'Ajuntament per demanar a Colau que la torni a penjar. El regidor del PP reivindica el monarca com una figura "clau" per a Catalunya i defensa el seu discurs del 3-O. 

4.

Buch treu ferro als canvis en la cúpula dels Mossos: "El cos està despolititzat". El conseller d'Interior justifica el nomenament de Sallent per fer "un salt endavant". 

5.

Troben un cos a la casa de la dona desapareguda a Terrassa l'agost del 2018. Els Mossos han detingut l'exparella de Mònica Borràs per la seva presumpta relació amb el cas. 

Més continguts de