TURISME
Balears 04/07/2013

Meliá obté 35 milions per la venda parcial de tres hotels, dos a Mallorca

La cadena hotelera afirma que el projecte Calvià Beach pretén la revitalització del turisme a Magaluf

ARA Balears/Agències
1 min

PalmaMeliá Hotels International ha rebut 35 milions d'euros per la venda parcial de tres hotels, dos a Mallorca i un altre a Tenerife, a empreses sòcies del grup mallorquí. Les operacions contribueixen al desenvolupament del complex turístic Calvià Beach, que pretén la revitalització del turisme a Magaluf, i d'un altre de similar a les Canàries.

La cadena ha venut els dos hotels de Mallorca a l'aliança empresarial que comparteix al 50% amb l'inversor immobiliari Evertaas i altres societats minoritàries des de 2011. Segons ha dit Meliá Hotels a la Comissió Nacional del Mercat de Valors, el projecte Calvià Beach és "un exemple de posicionament de producte i millora dels resultats obtinguts".

Tenerife

La cadena ha completat l'operació amb la venda de l'hotel de les Canàries a l'aliança empresarial Sociedad Producciones del Parque en què participen, a mitges, Meliá Hotels i Katmandú Collection. Aquesta operació té com a objectiu el futur desenvolupament d'un complex temàtic a Tenerife, similar a Calvià Beach (Mallorca).

Meliá Hotels International inclourà les plusvàlues brutes de 35 milions d'euros que ha obtingut per la venda dels tres hotels als estats financers del primer semestre. La companyia però, continuarà gestionant els dos hotels de Mallorca -Sol Guadalupe i Sol Trinidad- i el de Tenerife, Sol Tenerife.

stats