El PP titlla de mesura "ideològica" la llei de fosses i qüestiona que sigui una prioritat

La portaveu del PP al Parlament, Margalida Prohens, ha criticat avui el Govern en afirmar que amb "tot el seu respecte, les fosses –en al·lusió a la llei de fosses de Balears– són una prioritat del Govern, però pels funcionaris i els metges no".

Prohens ha assenyalat, després de la reunió de la Junta de Portaveus, que l'Executiu balear sí que disposarà de fons per aplicar l'any que ve la llei de fosses, però no per pagar el 25% de la paga extra dels funcionaris ni la carrera professional als metges. "No sé si Armengol es referia a això quan parlava del rescat de la ciutadania", ha afegit la portaveu popular.

Abans de pronunciar-se sobre el seu contingut, el PP estudiarà a fons la nova llei que es debatrà en el Parlament i que respon a la "marca" del Govern de treure endavant mesures "ideològiques", ha dit Prohens. Es tracta d'una iniciativa més de "caràcter ideològic", com la resta de propostes que està desenvolupant el nou Executiu en aquesta legislatura, hi ha insistit Prohens, que ha recordat altres actuacions contra la tauromàquia o la derogació de la Llei de símbols. Pel PP, l'Executiu autonòmic està desenvolupant iniciatives "ideològiques", però ni econòmiques, ni educatives, ni sobre temes que interessen als ciutadans.