Menorca recupera la comunicació marítima

Els ports de Maó i Ciutadella han estat reoberts després que el temporal de tramuntana obligàs a tancar-los aquest dilluns

Amb la reobertura dels ports de Maó i Ciutadella ha quedat restablert el trànsit marítim a Menorca, que va quedar suspès ahir per un temporal de tramuntana amb vents de força 7-8 i ratxes que van arribar als 80 quilòmetres/hora.

El port de Son Blanc, a la badia de Ciutadella, ha estat reobert aquest dimarts horabaixa per Ports de les Illes Balears, ja que depèn del Govern balear, mentre que el port de Maó, que pertany a l'organisme estatal Autoritat Portuària, va quedar operatiu.

Amb aquestes decisions Menorca comença a recuperar la normalitat en les comunicacions marítimes regulars que enllacen l'illa amb els ports de Barcelona, Alcúdia i Palma.

La flota pesquera, que havia estat atracada en els ports de Fornells, Ciutadella i Maó per l'alerta taronja decretada per fenòmens meteorològics adversos, amb onades de 4 a 6 a metres, ha començat a pescar avui, però les captures són inferiors a les d'altres anys en aquestes dates de final d'any, quan augmenta la demanda de peix i marisc.

Més continguts de

El + vist

El + comentat