Barceló i Jarabo inicien contactes "de bon rotllo"

Els líders de Podem i MÉS s'han reunit en un encontre que han difós per Twitter i en el qual han començat a negociar "acords per al canvi"

Els líders de Podem i MÉS, Alberto Jarabo i Biel Barceló, han començat a negociar avui "acords per al canvi" de Govern en una trobada de la qual tots dos han difós imatges a través de Twitter. Barceló i Jarabo, que han inserit en els seus tuits l'etiqueta #acordspelcanvi, han estat acompanyats pels diputats electes Laura Camargo (Podem) i David Abril (MÉS).

El cap de llista de MÉS comenta en el seu missatge: "Primera trobada de Podem i MÉS per Mallorca de bon rotllo". El líder de Podem acompanya la seva 'selfie' de la frase: "Prenem un cafè per conèixer els nous companys de treball". Amb la publicació de la reunió, Jarabo i Barceló escenifiquen la seva iniciativa en la conformació d'un acord parlamentari per formar un Govern d'esquerres després que ahir la candidata del PSIB a la presidència, Francina Armengol, asseguràs que li correspon liderar el pacte com a primera força progressista.El PSIB va aconseguir en els comicis de diumenge 15 escons, Podem 10 i MÉS 9.

El + vist

El + comentat