Barceló defensa que MÉS "no se supediti a cap altra formació"

Aquest dissabte les bases de MÉS i Podem decideixen si conflueixen amb vista a les generals

El líder de MÉS, Biel Barceló, ha subratllat avui la importància que el projecte de la seva formació "no se supediti a cap altra formació política" amb vista a les eleccions generals, en al·lusió a la possible confluència amb Podem, que es decidirà aquest dissabte per part de les bases d'ambdós partits.

Barceló ha afirmat avui en una roda de premsa per fer balanç dels primers cent dies del Govern del qual MÉS forma part que " la campanya electoral, el missatge i l'estratègia" per a les generals es decidiran des de la formació ecosobiranista com a primera condició. I "com a força política més votada, MÉS havia de liderar aquestes condicions" polítiques, ha afegit Barceló, qui ha assenyalat que això es va deixar clar des del primer moment.

Ha indicat que tenir el cap de llista a una candidatura de l'Estat ajuda a posar en marxa el projecte de MÉS, però ha apuntat que això ho han de decidir les bases, per la qual cosa ha preferit no avançar esdeveniments en aquest sentit.

El líder de Podem, Alberto Jarabo, va dir ahir que la seva formació no preveu cedir el cap de llista en el cas d'una candidatura conjunta amb MÉS a les generals.

Més continguts de