Publicitat
Publicitat

OBSERVATORI

Junts o separats?

La crisi dins MÉS s'expandeix cap a la Part Forana

La crisi interna que tant ha exterioritzat MÉS tindrà els seus efectes a la Part Forana. Tot i que cap dels municipis en què PSM i Esquerra havien decidit unir les seves forces per aconseguir un bon paper de l'esquerra sobiranista a les municipals no ha anunciat encara la separació oficial, en alguns casos es deixa entreveure. Davant la pregunta si la candidatura amb vista a les eleccions del proper mes de maig serà unitària, la resposta sol ser una evasiva o una girada de cap en direcció a Palma intentant visualitzar una consigna clara.

El més probable és que a Pollença, on algun dels membres de l'encara no dissolta coalició està "molt desil·lusionat per tot el que ha passat", finalment Esquerra i PSM vagin per separat. A Manacor, ni Joan Llodrà (ERC) ni Miquel Oliver (PSM) no han afirmat ni desmentit res. Ara bé, les votacions i els discursos del  darrer ple extraordinari varen anar cadascun pel seu vent. A sa Pobla, les representants de les dues formacions es reuniran per decidir amb quin format es presentaran l'any 2015.

L'any electoral no només està ple d'incògnites a la banda de l'esquerra. El Partit Popular encara no té candidat a municipis com Petra i Campanet. La mala maror que es viu a la sala de plens dels dos ajuntaments tampoc no afavoreix que les noves generacions vulguin prendre cap relleu. Ni a la dreta, ni a l'esquerra, ni al centre.

 

 

 

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT