Política
Balears 10/06/2013

MÉS demana més sessions de control al Govern durant l'estiu

El PP considera que en el context actual "d'estabilitat política i signes econòmics positius" no fa falta

ara balears / agències
1 min

PalmaEl grup parlamenterai MÉS ha considerat aquest dilluns que "no és de rebut" que el Govern passi els "tres mesos" d'estiu sense donar explicacions, motiu pel qual han demanat "més sessions de control" i, a més, han anunciat que estudien una proposta de canvi del reglament del Parlament en aquest sentit. El portaveu de la formació econacionalista, Biel Barceló, ha explicat en roda de premsa que la modificació es podria presentar per al proper període de sessions, "i si no té efecte en aquesta legislatura, podria tenir-lo en la següent".

Barceló ha assenyalat que per a aquest estiu plantejaran plens extraordinaris per poder portar a terme el control del Govern i també per poder desenvolupar propostes del seu grup parlamentari. En aquest sentit, ha censurat les preguntes "d'autobombo" que realitza el PP, segons ha lamentat, durant les sessions plenàries.

Per la seva banda, la portaveu del PP, Mabel Cabrer, ha criticat que MÉS sol·liciti ara més sessions de control al Govern durant l'estiu i ha assegurat que "feia falta més control" a l'Executiu autonòmic durant la legislatura passada que no actualment, quan hi ha "estabilitat política i signes econòmics positius".

Així s'ha manifestat la portaveu dels populars a la Cambra després de retreure als econacionalistes que "proposin coses que no s'autoaplicaven" quan governaven i destacà que el període de sessions del Parlmanet illenc és "llarg" comparat amb el d'altres cambres.

"El Govern plantejarà els plens que consideri", ha apuntat Cabrer, qui ha recordat que està previst que hi hagi "un parell" de sessions més, però no ha revelat si acceptaran les sol·licitades per l'oposició.

stats