MÉS promet que els veïns de Palma decidiran les inversions per als seus barris

Segons ha informat MÉS en un comunicat, la idea és que cada barri tingui una quantia fixa i que els veïns determinin de forma democràtica a quins projectes s'assignen aquests fons en el pressupost

El candidat a la batlia de Palma per MÉS, Antoni Noguera, ha promès avui que si la seva coalició governa a Cort, cada any se sotmetran a votació en les diferents barriades projectes d'inversió de cara al pròxim exercici perquè siguin els veïns els que decideixin quines s'executen i quines no.

"Els veïns tancats als despatxos no coneixen les necessitats dels barris, la ciutadania ha de participar directament en la presa de decisions", ha dit Noguera en presentar aquesta iniciativa.

Segons ha informat MÉS en un comunicat, la idea és que cada barri tingui una quantia fixa i que els veïns determinin de forma democràtica a quins projectes s'assignen aquests fons en el pressupost.

Les iniciatives que se sotmetran a votació també podran ser plantejades pels veïns o per col·lectius ciutadans, segons ha promès el candidat.

"Volem que els pressupostos de l'Ajuntament de Palma estiguin connectats amb la participació ciutadana. Aquesta és una proposta de radicalitat democràtica, de transparència en la gestió dels diners públics", ha argumentat Noguera.