MÉS demana llevar els assessors a Bauzá i Antich

Recorden que els senadors elegits en les eleccions no disposen d'aquestes persones i que tenen un cost "gens ajustat a la realitat del paper que avui compleixen els senadors autonòmics"

MÉS per Menorca ha sol·licitat avui l'eliminació de les dues places d'assessor adscrites als senadors triats en representació de la Comunitat Autònoma, José Ramón Bauzá i Francesc Antich, i que el seu cost desaparegui de les previsions del pressupost del Parlament per a 2016.

El diputat i portaveu d'aquest grup parlamentari, Nel Martí, ha explicat que la mesa del Parlament va acordar l'assignació d'assistents i despatxos pagats per la cambra autonòmica als dos senadors autonòmics, els expresidents del Govern Bauzá (PP) i Antich (PSOE). Segons Martí, "aquesta prerrogativa no la tenen la resta de senadors de Balears triats pel poble en les eleccions legislatives espanyoles", ha informat MÉS per Menorca en un comunicat.

"Durant aquests últims quatre anys i especialment a l'inici de la present legislatura s'han aplicat mesures de reducció de la despesa i estalvi que han afectat la retribució de tot el personal del Parlament, diputats, grups parlamentaris, assessors, la mesa i la presidència", ha indicat el diputat ecosobiranista. En aquest context d'esforç que estan duent a terme les administracions per ajustar al màxim els recursos", el diputat ha afegit que MÉS per Menorca considera que disposar de dos assessors és "poc coherent i gens ajustat a la realitat del paper que avui compleixen els senadors autonòmics".