MÉS vol presidir a Menorca però amb el PSIB

Insisteixen en el govern tripartit presidit per Maite Salord al Consell

MÉS per Menorca ha emès avui un comunicat en el qual demana al PSOE que "faciliti" un acord de govern tripartit en el Consell de Menorca presidit per MÉS, i que "entri a formar part d'aquest executiu plural i sense exclusions".

En la nota s'informa de l'acord aconseguit per MÉS i Podem perquè la presidenta del nou Executiu sigui Maite Salord (MÉS), i s'aposta per un govern "tripartit" com a "expressió més clara de la voluntat de canvi manifestada pels ciutadans a les urnes el 24 de maig passat". En aquest sentit, MÉS assenyala que l'"entesa" sobre l'acord polític de govern per part de les tres formacions és "total". A més, es recorda que les bases de Podem aposten per aquesta forma de govern, igual que el comitè insular socialista.

"És evident –s'afirma en el comunicat– que MÉS per Menorca és l'única formació capaç d'ajuntar als tres partits i que, per tant, la presidència de Maite Salord és l'única possibilitat que garanteix el govern a tres". MÉS i Podem presentaran demà un govern a tres amb Salord com a presidenta en ocasió de la reunió de negociació que mantindran els tres partits per tractar d'arribar a un acord polític per formar govern en aquesta legislatura.

Més continguts de