ARA DIUEN QUE...

La separació dins MÉS, protagonista de les Nadales de Can Lliro

Una versió de la baralla de Pimpinela entre Barceló i Lladó guanya el concurs

- L'èxit de la nit i cançó guanyadora indiscutible de les Nadales de Can Lliro, a Manacor, aquest dissabte va ser la reinterpretació que el 'duo cagarel·la' va fer de la cançó més famosa de Pimpinela: 'Olvídame i pega la vuelta'. La parella que se separava en aquest cas eren el líder de MÉS, Biel Barceló, i el d'Esquerra, Joan Lladó. "Ja fa dos mesos i un dia d'aquest desgavell. Ja fa dos mesos i un dia que li llevam sa pell, s'ha carregat ses 'primaris' i ha creat mala maror...", deia Barceló. I la coneguda discussió entre la parella continuava així: "Qui és?", "En Lladó", "I què véns a exigir?", "Disculpes", "Arruix!", "Per què?", "Perquè ara no te vull ni a tu ni 'an es' teu partit!".

- El segon premi de les Nadales també va tenir regust de separació de MÉS, ja que també va centrar un tros de la cançó. Els dos grups guanyadors varen tenir entre els seus intèrprets dos col·laboradors d'aquesta casa. Joan Lladó, manacorí i client de Can Lliro, es divertí amb les actuacions des de ben a prop de l'escenari.

- Barceló i Lladó tornaran a ser protagonistes aquest dimarts perquè es preveu que participin a la manifestació de la Diada. Lladó hi acudirà després de participar en el tradicional dinar que fa Esquerra en un conegut restaurant del passeig Marítim de Palma. A més de Lladó, també hi faran parlaments el vicesecretari general d'Esquerra Republicana de Catalunya, Eduard López, i l'activista Madiop Diagne.

- Abans de la manifestació, el líder de MÉS, Biel Barceló, té previst comparèixer per fer balanç de l'any. El mateix farà la líder del PSIB, Francina Armengol. La socialista sortirà tota sola al Parlament i el nacionalista ho farà acompanyat de dos dels diputats del seu grup a la seu del PSM. S'espera que tant Armengol com Barceló siguin molt crítics amb la gestió del president José Ramón Bauzá.

Més continguts de

El + vist

El + comentat